Raluca Badulescu o apara pe Larisa: "Cred ca tu si Iulia Albu sunteti invidiosi ca nu purtati chiloti. Aveti ceva cu chilotii fetelor astora ca v-ati pus toti pe ele..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Larisa nu a scapat de ochii critici ai lui Razvan Ciobanu si Iulia Albu care au vazut ca pe sub palton poarta doar chiloti si ei sunt de culoare deschisa.

In ciuda faptului ca Raluca Badulescu a incercat sa o apere pe Larisa in fata celorlalti doi doi jurati si sa le exlice chiar ca lenjeria ei intima nu s-a vazut din niciun unghi, Razvan Ciobanu i-a spus ca acest look ar trebui depasit, saturandu-se sa vada atatea paltoane cu chiloti in aceasta emisiunea.

Din pacate, nici Maurice Munteanu nu a gasit cuvinte de lauda la adresa tinutei Larisei, iar Iulia Albu i-ar fi dat un "Bravo, ai stil!" daca ar fi venit fara palarie si ar fi avut bratari la mana.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: