Raluca Badulescu o ataca pe Silvia: "De ce te tot vaiti ca nu ai bani pentru ca blugii tai sunt de la un brand foarte scump?" Vedeti intreaga discutie, azi, la "Bravo, ai stil!", de la 17.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:41

In editia de astazi a emisiunii „Bravo, ai stil!”, excentricitatea Silviei o face pe Raluca Badulescu sa invoce incantatii egiptene, asemanind-o pe concurenta cu o mumie.

Juratul de la "Bravo, ai stil!” ii atrage atentia Silviei cu privire la tinuta vestimentara pe care o poarta.

"Esti exact ca in filmul cu mumii. Eu am o referinta din filmele 3D. Am inteles originalitatea tinutei, insa eu te intreb un lucru: de ce te tot vaiti ca nu ai bani pentru ca blugii tai sunt de la un brand foarte scump. Si ghetele la fel”, spune Raluca Badulescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Care a fost reactia Silviei, dar si ce au avut de spus ceilalti jurati veti putea afla astazi, de la ora 17:00, intr-o noua editie a show-ului „Bravo, ai stil!”, la Kanal D!

 

Taguri: