Raluca Badulescu, oripilata de tinuta Andrei: "Ti-as recomanda sa te dai jos de pe televizorul lui bunica-mea! Rochia seamana cu mileul bunicii mele!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:24

Pentru tema nuntii din aceasta gala, Andra a ales sa poarte o rochie de culoare verde pal, accesorizata cu foarte multa dantela.

Acest detaliu a oripilat-o pe Raluca Badulescu; jurata "Bravo, ai stil!" nu s-a putut abtine si a criticat-o dur:

"Ti-as recomanda, iubirea mea, sa te dai jos de pe televizorul lui bunica-mea. Iti spun sincer, rochia seamana cu mileul bunicii mele. As vrea sa spun ceva mai intelectual, insa asta este imaginea, pur si simplu! Culorile, bordura, totul seamana cu mileul bunicii mele. Tu esti foarte frumoasa, dar nu vad rostul buclelor acelea coafate foarte strans.

Puteai sa alegi o coafura care sa iti lumineze fata, sa iti elibereze umerii", a spus Raluca Badulescu.

Nici Iulia Albu nu s-a putut abtine si a criticat-o, la randul ei, pe Andra.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

"Incerc sa imi revin! Arati ca si cum ai fi spart dressing-ul unei foste Miss 1990. Poseta este foarte demodata, iar pantofii arata de parca ti-ar fi ramas de acum 4-5 ani, cand inca se mai purtau platformele!".

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.