Raluca Badulescu, rochie de mireasa de 15 kilograme, aurie si cu o trena de 8 metri. Iata cum arata trena si invitatia la nunta

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 11:56
Raluca Badulescu

Dupa noua ani de mariaj, Raluca Badulescu s-a decis sa imbrace, in sfarsit, rochia de mireasa si sa mearga alaturi de sotul ei, afaceristul Florin Stamin, la altar pentru a-si jura credinta unul altuia.

A inceput numaratoarea inversa pentru cel mai asteptat eveniment din aceasta toamna, nunta Ralucai Badulescu cu sotul ei, Florin Stamin. Programata sa se desfasoare peste 4 saptamani, mai exact pe 4 septembrie, nunta va fi una nonconformista si, cu siguranta, intens mediatizata.

Dupa cum se stie, Raluca Badulescu are o obsesie pentru auriu. Asa se face ca, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” nu a trebuit sa stea deloc pe ganduri cand a ales tematica nuntii sale, optand pentru auriu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Mai mult de atat, una dintre cele doua rochii ale miresei va avea aceasta culoare si va fi o creatie cu greutate, in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca va cantari 15 kilograme.

Aflati mai multe detalii si vedeti mai multe poze pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.