Raluca Badulescu s-a bagat sub masa cand a vazut cum s-a imbracat o concurenta: "Ziceti fara mine!"/ 'Uite un cal sub masa!"/ "Tu nu ai atitudinea potrivita pentru a purta aceasta tinuta!" Si Cristina Mihaela a intervenit in discutia controversata despre

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:44

Iulia nu a reusit sa ii impresioneze pe juratii "Bravo, ai stil!" cu styling-ul pe care l-a facut in aceasta editie si mai mult, Raluca Badulescu s-a ascuns sub masa si nu a vrut sa jurizeze.

Concurenta ar fi putut totusi fi pe placul Iuliei Albu caci juratul a precizat ca nu ii displace o astfel de tinuta, insa atitudinea ei nu este una potrivita pentru look-ul afisat. Mai mult, Maurice Munteanu ar fi purtat o soseta de o culoare si una de alta culoare, isna cu o rochie in forma de A. "Nu imi place ce ai construit in partea de sus. Eu, personal, purtam sosetele astea si sandalele astea cu o rochie in forma de A, intr-o nuanta similara, dar midi, cu o alta geanta si cu un pandantiv lung.

Tinuta nu este una armonioasa!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”