Ramona a renuntat la sutien si a defilat in chiloti! Raluca i-a dat mingea, iar Razvan nu s-a putut abtine: "O tinuta pentru o fata cuminte!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2017, 17:28

Ramona i-a luat prin surprindere pe jurati. Daca saptamana aceasta s-a afisat mai mult in tinute complexe care i-au acoperit formele, de data aceasta a incercat ceva mult mai indraznet.

Frumoasa concurenta a ales sa poarte in editia care incheie saptamana o rochie de un roz pal, prafuit si foarte... transparenta. Cu lenjeria neagra la vedere care i-a pus in evidenta posteriorul bombat, Ramona a atras atentia juratilor si mai ales a Ralucai care nu s-a putut abtine si i-a dat mingea. Mai mult decat atat, concurenta nu a purtat nici sutien, ci si-a acoperit discret sanii cu parul.

"O tinuta pentru o fata cuminte!", a exclamat Razvan.

Raluca s-a ridicat de pe scaunul de jurat pentru a-i aduce personal mingea concurentei: "Eu n-am nimic de spus. Spuneti voi. Sunt lesinata. Iti dau mingea pana maine la gala cand sper sa ne lasati lesinate!", a adaugat Raluca Badulescu. Maurice nu s-a abtiut si a marturisit ca e nemultumit de alegerea Ramonei in ceea ce priveste geanta, in rest, totul e: "impecabil". Pana si Iulia Albu a fost incantata de tinuta: "Tinuta este foarte buna si mie imi place cum ai ales proportia plicului, faptul ca nu este foarte mic si imi place si cerceii", a spus jurata.
Ramona a luat steluta incheind saptamana cu 5 stelute.​

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.