"Ramona a zburat prin platou!" Ce a facut concurenta in timpul jurizarii Biancai incat i-a infuriat pe jurati si a determinat-o pe Ilinca sa o avertizeze

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 nov 2017, 17:02

In timp ce Bianca, rivala ei, defileaza in platou, in fata juratilor, Ramona se ridica de pe scaun si fuge sa isi inchida telefonul care suna.

Deranjat de faptul ca fata sfideaza regulile pe care le-a impus cu privire la faptul ca nu au voie cu telefonul in platou, in timpul emisiunii, juratul le confisca dispozitivele electronice.

“Am fost foarte clar! A fost limpede cand am spus ca nu aveti voie cu telefonul in platou!”, spune Razvan Ciobanu.

 Deranjata de situatia creata, si Ilinca Vandici o aspostrofeaza pe Ramona: “Nu aveti voie cu telefonul la voi, in platou, niciodata, pentru ca nu este permis acest lucru.

Sa ai tupeul sa te ridici in timpul filmarilor si sa te duci sa iti blochezi sau sa iti inchizi telefonul mi se pare o lipsa mare de respect. Ne-ai vazut pe vreunul dintre noi facand acest lucru, Ramona?”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.