Ramona, coplesita de felicitarile si mesajele de incurajare primite din partea fanilor! Ce mesaj emotionant le-a transmis

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 sep 2017, 10:59

Dupa primele editii "Bravo, ai stil!" putem spune ca Ramona este cea care i-a impresionat cel mai mult pe jurati pana acum.

Desi are doar 18 ani frumoasa concurenta da dovada de o maturitate iesita din comun atunci cand isi compune tinutele si realizeaza styling-urile acestora, iar acest lucru se vede in notele primite de la cei din masa juriului.

In scurt timp Ramona si-a castigat un numar insemnat de fani; mezina competitiei a tinut sa le multumeasca pentru sprijin si sfaturi intr-o postare adresata lor pe pagina ei oficiala de Facebook.

Iata ce mesaj le-a adresat:

"Desi abia ieri am reusit sa-mi fac o pagina oficiala, suntem deja aproape 2000 prieteni. Va multumesc din suflet ca va regasiti in mine si in stilul meu si pentru tot timpul pe care mi-l dedicati. Chiar daca nu reusesc sa va raspund tuturor intrebarilor as vrea sa stiti ca va urmaresc. Vad ca dati share postarilor mele, ca imi realizati colaje, ca imi luati apararea sau ca ma sustineti pe diverse pagini si grupuri.

Noapte buna, dragutii mei!", a scris ea.

 

Taguri: