Ramona socheaza cu atitudinea ei! Isi face tinute slabe in speranta ca va fi data afara din competitie: "Este o tinuta care sper sa ma ajute sa ajung acasa si la scoala!" Ce note a primit

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 nov 2017, 00:08

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!” juratii s-au confruntat cu o situatie nemaintalnita pana acum in cadrul concursului.

Ramona vrea sa paraseasca competitia, interesul in crearea outfiturilor fiind ca si inexistent din partea fetei.

"Toata saptamana ai jucat cinstit. Acum la Gala joci necinstit! Ai venit cu o tinuta pe care, tu stii foarte bine ca nu ai fi purtat-o niciodata. Tu esti o domnisoara extraordinar de stilata, si tu stii bine lucrul asta! Tinuta de astazi este simpla, banala. Iti cauti o nota cat mai mica.

Din partea mea o vei avea!", i-a spus Raluca Badulescu.

Raspunsul Ramonei a lasat masca pe toata lumea: "Este o tinuta care sper sa ma ajute sa ajung acasa si la scoala!", a spus concurenta.

Culmea, desi vrea sa paraseasca emisiunea “Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu spune ca tinuta fetei nu este una slaba, dar dorinta ei de a pleca acasa este mult mai puternica.

“Nici macar nu este foarte slaba tinuta! Sigur ca nu este o tinuta de Gala, dar daca ai fi avut si o banda neagra de catifea la gat, era un outfit foarte bun”, a adaugat juratul.

Iata ce note a primit Ramona:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.