Razboi! Deea Codrea a intrat in gura Biancai Rus: "Ne iei la misto!". Ce s-a intamplat in culise

Autor: L.S.
Actualizat: 04 mar 2020, 22:15

Deea Codrea a intrat in gura Biancai Rus, iar conflictul dintre ceke doua concurente Bravo, ai stil Celebrities nu pare sa se stinga vreodata! Cine a tipat la cine?

Dea Codrea a intrat in gura Biancai Rus, iar conflictul dintre cele doua concurente Bravo, ai stil Celebrities nu pare sa se stinga vreodata.

In culise, dar si in platoul emisiunii, Bianca Rus si Deea Codrea isi fac reprosuri in legatura cu felul in care se comporta. Deea considera ca Bianca Rus le ia la misto pe concurente. Bia neaga ca ar face asa ceva!

Dar iata materialul video din care puteti intelege ce se petrece la Bravo, ai stil Celebrities!

Vezi aici Kanal D LIVE

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citeste si: Bianca Rus, aparitie uluitoare in Gala "Bravo, ai stil! Celebrities"! Juratii au fost socati: "Esti penibila"

Citeste si: Raluca Tanase respinsa de Bia Rus: "E vina ei ca nu se face respectata". Oana Radu a spus cum stau lucrurile

Citeste si: Bianca Rus ii irita pe jurati cu tinutele asemanatoare! "Pasarica, ori nu intelegi ce spun, ori o dai in caterinca!" Iata ce ii spune Maurice Munteanu si cum reactioneaza concurenta pentru a-si apara tinuta!