Razboi intre Maurice si Razvan din cauza canotierei purtate de Denisa:"Tu incerci sa captezi atentia, sa fii miezul..." Raluca nu a mai suportat conflictul dintre cei doi jurati:"Eu am nascut tripleti, lasati-ma sa ii spun ceva Denisei si apoi vorbiti in

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Juratii au fost de acord asupra tinutei Denisei si anume faptul ca look-ul este unul extrem de reusit.

De la parul umflat, la canotiera si pantalonii extrem de evazati, Iulia Albu nu a avut ce comenta negativ despre tinuta concurentei. Si-ar fi dorit ca pantalonii sa fiie putin mai lungi, cu aproximativ doi cm, insa aceasta este un detaliu minor dupa cum a menttionat si fashion editorul.

Mai mult, Maurice a vrut sa testeze cunostintele Denisei si a intrebat-o cum se numeste palaria pe care o poarta.

Dupa ce raspunsul l-a satisfacut pe jurat, acesta i-a sugerat concurentei ca ar fi renuntat in locul ei la esarfa de pe canotiera. De aici si pana la explozie de dialoguri in contradictoriu intre Razvan si Maurice, n-a mai fost decat un pas!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.