Razboiul “pisicutelor” la “Bravo, ai stil!” Fetele impart acelasi stilist? Ce-si reproseaza cele doua concurente

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 09 nov 2017, 09:22

Si in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania se intrec cu stil pana la finalul competitiei, iar juratii sunt pregatiti sa decida cele mai bune aparitii vestimentare.

Emiliana si Iuliana, odinioara bune prietene, astazi se vor razboi chiar sub ochii juratilor; Iuliana da cartile pe fata si o demasca pe rivala ei, afirmand ca fata joaca un rol in acest concurs. Mai mult, Iuliana o acuza pe Emiliana ca outfiturile prezentate in emisiune sunt realizate de un stilist la care apeleaza ambele fete.

Juratii sunt socati de aceasta dezvaluire! “Pisicutele” scot la suprafata toate frustrarile si nemultumirile din trecut, inca de pe vremea cand formau un cuplu.

 

 

“Mi s-a luat de tot teatrul pe care il joaca Emiliana! (…) Styling-ul este facut de Ionut, prietenul nostru! (…) Nu ai facut tu mereu povestile, iar in ceea ce priveste melodiile pe care defilam, eu le-am ales intotdeauna! (…) Da, il plateam pe stilist! “, spune Iuliana.

 

Cum raspunde Emiliana atacurilor din partea Iulianei veti putea afla urmarind editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.