Razboiul se muta in alta tabara la “Bravo, ai stil!”: Larisa vs Alina! Ce au fetele de impartit? Aflati in emisiunea de azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:16

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!” iese la iveala un alt conflict ce a mocnit pana acum: Larisa si Alina isi reproseaza reciproc comportamentul si atitudinea jignitoare din cadrul emisiunii si isi arunca cuvinte grele.

“Alina incearca sa fie asa cum era la inceput, dar nu ii mai este. Era vioaie, vesela, nu se baga in certuri, doar glumea si atat. Ai devenit rautacioasa, ti-ai aratat adevarata fata. Pentru mine, tu esti o persoana foarte falsa si degeaba ai 29 de ani pentru ca te comporti ca un copil. Intre noi a aparut un conflict; poti nega asta?”, spune Larisa.

“Mi-a pierit simtul umorului la un moment dat.
Asa sunt eu, adolescentina. Mi se pare ca te-ai reintors in competitie si mai aroganta, si mai increzuta”, i-a replicat Alina.

Care au fost confesiunile si replicile celor doua veti putea afla urmarind editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: