Razvan Ciobanu a redus-o la tacere pe Raluca Badulescu, iar Maurice Munteanu a lesinat-o de ras pe Iulia Albu cu critica la adresa acestei concurente: Sandalele, de un mopsim integrant, iar pe talpa o atrocitate alba razuita, lasata intr-un semisictir. Ai

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Danuta a resuit sa scoata ce e mai bun din Maurice Munteanu la nivel de arta literara atunci cand a venit vorba de comentariul pe care l-a facut la adresa ei desi nu a fost unul pozitiv.

Concurenta a fost extrem de dezamagita d ereactia lui Maurice Munuteanu cand rand pe rand i-a desfiintat piesele vestimentare comparandu-le cu diverse piese detinute de fosti conducatori socialisti sau comunisti. Singurele care au apreciat intentia stilistica a Danutei au fost Raluca Badulescu si Iulia Albu care i-au dat o steluta concurentei. Insa, nu inainte ca Razvan Ciobanu sa o bage pe Raluca cu capul sub masa pentru a nu putea sa o voteze pe concurenta dandu-i steluta.

Cu toate acestea, juratul a reusit sa voteze si chia ri-a preciat tinuta Danutei care i-a spus lui Maurice ca va scoate pistolul din geanta pentru comentariile pe care i le-a facut!

 

Taguri: