Razvan Ciobanu a spus pe fata ca nu ii prieste intoarcerea Roxanei si i-a criticat aspru tinuta, spre deoasebire de restul juratilor care au gasit-o mai fermecatoare ca niciodata: "Cu tunsoarea asta, ai capul in forma de bila...Esti o aparitie surprinzato

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:55

Roxana a revenit mai in forta ca niciodata in competita "Bravo, ai stil!" cu un look total nou si o tinuta foarte fresh pe care au apreciat-o atat juratii cat si celelalte concurente.

Desi a spus ca nu i-a fost dor de jurati, Roxana a primit numai laude din partea lor atat pentru tunsoare cat si pentru tinuta aleasa. Maurice Munteanu i-a apreciat foarte mult tunsoarea explicandu-i si de ce ii vine foarte bine anatomic vorbind: "Imi place foarte mult cum iti sta tunsa asa, mai cu seama ca ai capul in forma de bila. Este foarte ok sa il ai asa pentru ca poti sa il tunzi foarte scurt.

Daca ai capul mai tesit nu se vede atat de bine tunsoarea. Este surprinzatoare aparitia ta, imi plac cerceii, sigur ca as fi vrut sa ai o poseta de seara mai pretioasa, dar ai o aparitie tonica si in forta!"

 

Taguri: