Razvan Ciobanu a vrut sa ii ajusteze tinuta de designer a Ioanei, insa a avut parte de o surpriza neplacuta: "Sunt din alea cu care capsezi canapeaua!". Cum a justificat concurenta

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:53

Aparitia de joi a Ioanei a lasat de dorit, concurenta a facut mai multe gafe pentru care a fost taxata de jurati.

Iulia Albu a dorit sa stie de unde sunt pantalonii rosii pe care Ioana i-a purtat, creatie a unui designer roman. "Nu stiu exact numele designerului, ca..."

"Ca e un fraier?", i-a replicat, ironic, Iulia, nemultumita de grimasa faciala a Ioanei. "Mi se pare o lipsa crasa de respect,  mai ales ca ai stat la primire".

In timpul jurizarii, Razvan Ciobanu a incercat sa ii rearanjeze pantalonii, considerati prea evazati in partea de jos, insa a dat peste o surprinza: acestia erau prinsi cu capse metalice, de tipul celor folosite pentru tapitarea mobilei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Sunt prinsi cu capse din alea cu care capsezi canapeaua! Nu pot sa-i desfac ca as rupe pantalonii femeii", a spus Razvan.

 

Taguri: