Razvan Ciobanu, ameninţat cu pistolul in timpul filmarilor pentru "Bravo, ai stil!" Cum a fost posibil ca cineva sa treaca inarmat de agentii de paza

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:37

In ciuda faptului ca pare unul dintre cei mai indragiti jurati de la emsiunea de stil, Razvan Ciobanu stârneste si el antipatii.

Designerul a trezit in unele dintre concurente cele mai intunecate gânduri, astfel ca, una dintre ele, a clacat si l-a ameninţat pe Razvan Ciobanu cu pistolul, chiar in timpul filmarilor. Panica a fost inlaturata abia in momentul in care s-a dovedit ca arma era una de jucarie si nu una adevarata.

Razvan Ciobanu, ameninţat cu pistolul dupa ce a exasperat o concurenta
Se pare ca Danuta a avut aceasta reacţie la adresa juratului dupa ce, de-a lungul celor doua saptamâni de la debutul emisiunii de stil, designerul i-a retras mai multe steluţe primite de ceilalţi

juraţi. in sezonul 2.

Razvan Ciobanu are puterea de a da sau de a lua steluţe concurentelor, lucru care nu este pe placul participantelor. De cele mai multe ori Razvan nu este de acord cu decizia luata de colegii lui, care le lauda pe concurente, asa ca, la finele fiecarei emisiuni are grija sa le critice si sa le lase fara steaua mult râvnita.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: