Razvan Ciobanu: "Da-mi un cap in gura cu peruca aia cu tot!" Toti juratii au fost revoltati cand Iulia Albu i-a atacat din nou: "Stiu ca unii sunt suparati ca n-au scoala!" Cum a continuat dialogul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Replica a venit in urma unei discutii in contradictoriu pe baza originilor tinutei purtate de Cristina Mihaela.

Concurenta a prezentat joi o salopeta care a fost pe placut tuturor juratilor, insa atat Iulia Albu cat si Maurice au afirmat ca aceasta nu este o aparitie originala.

Extrem de sigura pe ea, Iulia Albu i-a reprosat Cristinei Mihaela ca incearca sa o imite. "Eu am aparut cu ea prima oara acum un an!"
"Eu nu te urmaream pe atunci, doar te stiam", s-a

aparat Cristina Mihaela.

Replica lui Maurice nu a intarziat sa apara, acesta amintindu-i lui Razvan Ciobanu de o salopeta asemanatoare, purtata in urma cu 15 ani de stilistul Laura Vargalui: "Este 1:1, aproape identica!"

Iulia Albu a fost deranjata de interventia celor doi si a facut o remarca acida la adresa lor, amintind, din nou, ca este singura cu studii in domeniul modei:" Stiu ca unii sunt suprati ca n-au scoala, dar asta este situatia!"

Razvan Ciobanu a reactionat imediat la aceasta lovitura sub centura si i-a spus Ralucai Badulescu, in gluma, sa-i dea un cap in gura. Iata cum s-a finalizat momentul tensionat:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: