Razvan Ciobanu este furios: “Eu nu suport sa fiu mintit pe fata!” Momente de tensiune in Gala "Bravo, ai stil!", in aceasta seara, de la ora 22.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2017, 10:34

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Emiliana si Iuliana sunt puse fata in fata cu dovezi in ceea ce priveste acuzele contracandidatelor lor ca in alagerile lor vestimentare exista si intervantia unui stilist.

Beatrice pune la dispozitia telespectatorilor poze graitoare, momente cand cele doua fete sunt surprinse la cumparaturi, alaturi de stilist. Discutia in platou este aprinsa, iar concurentele incearca sa dovedeasca contrariul.  Razvan Ciobanu este furios si este deranjat de faptul ca Emiliana si Iuliana nu recunosc, chiar si cu dovezile puse in fata.

“Pisicutele astea ne-au cam dus cu zaharelul! Eu nu suport sa fiu mintit pe fata! Acum ceva timp, ne-ati spus ca nu il cunoasteti, acum imi spuneti ca sunteti prieteni de doua saptamani cu el (n.r.

cu presupusul stilist)”, spune juratul.


Care este adevarul si cine are dreptate veti putea afla in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D. In Gala din aceasta seara telespectatorii vor puitea afla cine este cea de-a doua concurenta eliminata din emisiune.

 

Taguri: