Razvan Ciobanu, exasperat de atitudinea Iuliei Albu fata de Roxana: "Cum sa fie bine sa i se vada suncile?!" Razboiul intre cei doi s-a adancit: "Nu cred ca toate persoanle grase ar trebui sa se imbrace in saci!" a fost replica fashion editorului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

Roxana a venit intr-o tinuta de tip "set" cu care era pe punctul sa ia o steluta, insa nici de data aceasta nu a avut noroc.

De data aceasta disputa s-a dat intre Iulia Albu si Razvan Ciobanu care s-au duelat pe tema siluetei Roxanei. Daca designerul a sustinut ca Roxana nu are un spate potrivit pentru aceasta tinuta incat sa il lase gol pentru ca ii ies suncile, Iulia Albu a fost de acord cu modul in care concurenta s-a prezentat in fata juratilor si si-a argumentat punctul de vedere si a subliniat faptul ca nu trebuie promovata o silueta anorexica si ca persoanele grase ar trebui sa se imbrace doar in saci.

Pentru Maurice Munteanu nu a fost o problema spatele gol al Roxanei, ci lipsa accesorizarii corecte a tinutei, referindu-se strict la geanta si pantofi. La fel a subliniat si Raluca Badulescu care i-a si spus ca, daca ar fi avut pantalonii mai lungi, altfel i-ar fi pus in valoare picioarele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: