Razvan Ciobanu i-a desfiintat aparitia Patriciei! "N-ai putea sa faci un barbat sa se intoarca nici macar de la usa!" Cum arata tinuta pentru care a luat nota UNU

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:42

Toti juratii au avut doar cuvinte critice pentru tinuta ei, a fost laudata pentru vocea ei.

In gala de duminica, Patricia a incercat sa isi recucereasca iubitul, chiar in ziua nuntii acestuia. Cu o rochie alba, scurta si cu o pereche de manusi in maini, ea si-a facut aparitia in scena pe un fond muzical deosebit: o melodie interpretata chiar de ea.

Juratii i-au apreciat stradania si vocea foarte buna, insa nu au avut mila cand a venit vorba despre tinuta.

"N-ai putea sa faci un barbat sa se intoarca nici macar de la usa!" i-a spus Razvan Ciobanu.

"Rochia nu are ce sa caute! Cu chestiile (n.r. manusile) poti sa speli vasele, clar", i-a spus si Ana Maria Prodan, invitata speciala a serii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Seria "epitetelor" la adresa hainelor a fost continuata si de Raluca Badulescu: "Eu tot ce vad, in afara de manusile oribile, de pantofii nefericiti, e faptul ca ai niste picioare superbe pe care le vedem acum pentru prima oara."

Iata ce note a obtinut Patricia:

 

Taguri: