Razvan Ciobanu, mai deschis ca niciodata! Adevarul despre dieta pe care o tine

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Razvan Ciobanu recunoaste ca nu-i mai arde sa petreaca asa cum o facea in trecut. Acum, la 41 de ani, vedeta este mult linistita.

Juratul "Bravo ai stil" a vorbit despre lucrurile care-l fac fericit acum, dar si despre modul prin care se mentine in forma.

"Am primit multe cadouri tampite, inutile. Prefer sa vina lumea la ziua mea fara cadou. Imi place sa primesc flori, nu sunt in stare sa am grija de ele, insa imi place sa le primesc.

Nu am o problema sa spun ca am 41 de ani.

In seara asta am plans ultima oara. La filme plang. In fiecare zi cand ma trezesc, imi propun sa fie cea mai fericita zi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu mai ies in cluburi de cativa ani, a trecut perioada de glorie. Ultima bauta a fost acum 7 ani. In fiecare weekend eram pe mese de miercuri pana duminica, petreceam pe mese, dar s-a dus perioada aia. Sunt fericit, sunt multumit de mine.

Tin dieta in continuare, nu am tinut vreo 3 saptamani si m-am ingrasat 7 kilograme. Acum ma tin din nou de program", a declarat Razvan Ciobanu pentru WOWbiz.

 

Taguri: