Razvan Ciobanu: “Marisa a imprumutat lanturile de la bazinul de toaleta si si-a facut doua bretele din ele” Concurenta are o reactie necontrolata in fata juratilor azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D, Marisa este cea care aprinde discutiile in platou si tot ea este cea care va avea o reactie surprinzatoare si necontrolata. Inca de la aparitia in fata juratilor, Marisa a dat piept cu duritatea juratilor.

“Cineva a angajat-o sa spele faianta! Marisa a imprumutat lanturile de la bazinul de toaleta si si-a facut doua bretele din ele. Asa s-a gandit Marisa sa fie creativa”, suna comentariul lui Razvan Ciobanu.
Concurenta a tinut piept parerilor nefavorabile ale colegelor din concurs, inclusiv ale Iuliei Albu, referitoare la tinuta, dar si la comportamentul tinerei in concurs, iar acest lucru a “declansat-o” pe jurata “Bravo, Ai Stil!”.
“Marisa, tu vrei sa ma enervezi? Ti-ai propus chestia asta? Din punctul meu de vedere nu ai reusit nimic astazi, nu ma impresioneaza cu nimic acele sprancene cu glitter (stralucitoare – n.r.) si mi se pare mizerabila, din punct de vedere stilistic, piesa pe care o porti pe dedesubt. (…) Iarasi te vad cu aceeasi pereche de incaltaminte si cred ca ar trebui sa o trimiti pe Marte”, a comentat Iulia.
Ce calificative va primi Marisa pentru tinuta de astazi si ce anume o va face pe tanara sa izbucneasca in lacrimi, in platoul emisiunii, veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: