Razvan Ciobanu nu a menajat-o deloc pe Isabela: "Eu in locul tau as schimba culoarea parului, ai o nuanta de coafeza de cartier"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:24

Tinuta aleasa de Isabela pentru prima Gala "Bravo, ai stil!" nu a fost deloc pe placul juratilor.

Cel mai dur a criticat-o Razvan Ciobanu, care nu a menajat-o deloc pe concurenta.

"Cred ca dupa seara asta o sa fiu denumit sperietoarea de concurente! Eu in locul tau as schimba culoarea parului, ai o nuanta de coafeza de cartier, ramasa undeva in anii '80. As dori sa facem un deal si sa nu mai spui niciodata ca faci design, nu de alta, dar cand te prezinti asa, nu poti sa spui ca esti pasionata de design de niciun fel!".

Nici Raluca Badulescu nu s-a putut abtine si i-a reprosat Isabelei ca nu s-a pregatit suficient pentru o asemenea gala.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

"Bentita nu are nicio legatura! Am inteles, te-ai gandit tu ca ar fi frumos, la doua- trei perlute, ne asortam o perluta in cap, ne punem una si in ureche! Este atat de previzibil acest asorteu si atat de nepotrivit! Tinuta nu are niciun accesoriu, pe mine ma duci cu gandul la Cenusareasa. Nu e ce trebuie, nu stiu cum ai gandit-o! Pentru o seara de gala trebuia sa te fi pregatit mult mai mult de atat! Nici machiajul nu este ok!", a spus Raluca Badulescu.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.