Razvan Ciobanu nu s-a putut abtine: Andreea, opreste-te sa se opreasca si Iulia Albu! "Ghetele alea nu ar trebui sa fie purtate nicaieri de catre nimeni"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

Faptul ca a venit imbracata all jeans a starnit cateva controverse in randul colegelor ei, iar cea care i-a spus ca s-a asalvat cu pretextul purtarii tinutei, a fost Iulia Albu.

Pentru ca ghetele Andreei nu au avut prea mult succes in ce o priveste pe Iulia Albu, spunadu-i ca sunt hidoase si ca nimeni nu ar trebui sa poarte asa ceva, iar Maurice Munteanu i-a spus ca tinuta ei este inspirata din cultura pop: "Trebuia sa o accesorizezi cu niste elemente care sa o diferentieze usor. Mainile goale nu isi au sensul acum. Nu imi place cum ai rulat jeansii, nu imi place cum ai indesat acolo sosetele.

Trebuia sa ii dai un boost, fie de culoare, fie de elemente care sa o particularizez. Asa, tinuta este plata", i-a explicat fashion editorul.

Raluca Badulescu, insa, e de parere ca ghetele nu sunt neaparat urate, ci nu se potrivesc in acest context: "Eu nu as fi pus acele sosete ca pare ca ai piciorul in ghips!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: