Razvan Ciobanu o "taxeaza" pe Ilinca: "Parul tau are o "viata" a lui!” Astazi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 nov 2017, 09:18

Astazi, de la 16:30, Ilinca Vandici surprinde din nou cu o tinuta inedita. Cu o rochie lucioasa, decoltata si scurta, cu un dres cu imprimeu si o coafura anii ’60, vedeta debordeaza de buna-dispozitie. Doar Razvan Ciobanu simte nevoia sa isi „apostrofeze” colega, inca de la inceput.

"Crezi ca esti interesanta? Daca ti-ai facut freza asta asa... anii ’60, ti-ai pus o rochie de lac, ciorapi cu model si o pereche de stiletto, ce? Crezi ca esti smechera? Vii asa "fâţâită" la inceput ...”, glumeste juratul.


Vedeta nu se lasa coplesita de afirmatiile lui Razvan si, dupa ce le comunica concurentelor tema Galei de sambata -  "Prima intalnire cu parintii lui”, da  startul competitiei.

Numai ca peripetiile prezentatoarei nu se termina aici si, daca outfit-ul este impecabil, coafura Ilincai ii da serioase „batai de cap”.


"Astazi, parul tau are o viata a lui!”, remarca Razvan Ciobanu. Vazand ca Razvan are dreptate, Ilinca cere ajutorul colegilor de emisie."Va rog sa imi dati o pauza de publicitate, ca parul meu sufera! S-a intamplat ceva cu el!”, a spus amuzata vedeta.


Ce solutie a gasit Ilinca pentru parul nazdravan, dar si cum s-au prezentat concurentele in fata juratilor, puteti afla astazi, de la 16:30, urmarind o noua editie "Bravo, ai stil!”, la Kanal D.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.