Razvan Ciobanu, oripilat de momentul Silviei! "M-ai plictisit! Tinuta - nexam! Concept - nexam! Asa stau imbracat in casa!" "Executia" concurentei a continuat si cu ceilalti jurati. Esti de acord cu ei?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Silvia si-a inspirat momentul din celebra serie Tomb Rider, intrpretand-o pe Lara Croft, o vanatoare de comori sexy si iscusita.

Temuta si neinfricata, luptatoarea Lara Croft nu a avut nicio sansa in fata juratilor "Bravo, ai stil!" Silvia a incercat sa dea o nota umoristica momentului ei in care se lupta pentru cufarul comorii cu un barbat periculos, insa evolutia ei a lasat de dorit, toti juratii apreciind ca tinuta ei nu este, de fapt, o tinuta. "Asa stau imbracat in casa", i-a reprosat Razvan Ciobanu.

Maurice Munteanu a povestit ca, in timpul desfasurarii numarului Silviei, era ingrijorat ca trebuie sa spune ceva si nu stia ce.

"A fost plictisitor! Nu ma animi, nu ma agiti, nu imi faci nimic", a spus Maurice. "Tinuta e inexistenta!"

"Pitiponcirea pitiponcismului m-a pitiponcit", a exclamat Maurice, inainte de a-i da nota "2". Urmareste momentul Silviei in materialul video urmator:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: