Razvan Ciobanu si Maurice Munteanu, contre din cauza CORSETULUI Denisei: "Uita-te in ochii mei si zi-mi ca nu e mare?" Raluca Badulescu, si ea intrigata de tinuta concurentei: Mi se zbate o geana cand ma uit la tine. Mi-o amintesc pe Denisa dinainte de ba

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:21

Denisa a venit cu o tinuta care a starnit controverse intre Razvan si Maurice din cauza unei piese purtate de concurenta si anume, corsetul.

Razvan sustine ca ii este prea mare si chiar a vrut sa demontreze publicului acest lucru, insa Maurice spune ca nu este asa, iar daca ar fi fost mai strans nu ar fi aratat deloc bine. Nici Iulia Albu nu a fost de acord cu accesorizarea tinutei Denisei spunandu-i ca si-a trantit acele lucruri din dorinta de a fi mai multe. Raluca Badulescu nu a gustat nici ea styling-ul facut de concurenta si i-a zis ca s-a intors la etapa de dinaintea babificarii.

l

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.