Razvratita de la “Bravo, ai stil!" Primul conflict direct intre Iulia Albu si o concurenta. Tensiune maxima la Gala, in seara aceasta, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

In aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D se va difuza prima Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”. O petrecere glamour sau o seara in club alaturi de prieteni, acestea sunt cele doua teme propuse de jurati, pentru prima Gala “Bravo, ai stil!”.

In editia difuzata in aceasta seara, Alexandra, una dintre aspirantele la titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”, alege sa poarte o rochie neagra, iar pe cap, trandafiri imensi, roz. Iulia Albu critica dur aceasta optiune a fetei.

“Chestia aceasta cu florile pe cap, daca nu stiti sa o stapaniti, nu o mai faceti deoarece cadeti in penibil”, a spus juratul.

Concurenta a reactionat rapid, facand referire la aparitia controversata a criticului de moda la tribunal, mediatizata si discutata saptamana aceasta in presa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

“Din cate imi amintesc, mi-ai zis ca sunt penibila cu acea cagula pe cap pe care am purtat-o in editiile trecute si acum cateva zile te-am vazut la tribunal purtand o cagula.

Ma bucur ca te-am inspirat!”, a replicat concurenta.

 

Taguri: