Reactia fanilor "Bravo, ai stil!" cand remarcat un detaliu izbitor in tinuta Cristinei Mihaela. Uite ce au descoperit ca a facut concurenta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Cristina Mihaela a reusit in aceasta editie "Bravo, ai stil!" sa culeaga laurii mult ravniti din partea tuturor juratilor, insa fanii emisiunii au observat un detaliu care nu ii face cinste concurentei.

Ei au postat pe pagina emisiunii "Bravo, ai stil!" o imagine cu una dintre cele mai frumose supermodele ale lumii, Karlie Kloss, fost ingeras Victoria's Secret care are fix o tinuta asemanatoare cu a Cristinei Mihaela. Este lesne de inteles ca cea care s-a inspirat din aparitia top modelului este Cristina Mihaela, iar fanii o cearta pentru faptul ca e lipsita de originalitate si ca a copiat tinuta ei.

Nu e nimic gresit ca toate concurentele sa se inspire de la oamenii de top din industria modei, insa fanii emisiunii considera ca este prea mult ce a facut Cristina Mihaela.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

Taguri: