Reactia fanilor Silviei despre gestul Iuliei Albu cum ca cea mai controversata concurenta a devenit caz social! Ce pozitie au luat cei care i-au adus Silviei o tableta si o pereche de ochelari. Atunci, concurenta a fost cu ochii in lacrimi de emotie!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:03

Gestul fanilor Silviei care au venit in culisele emisiunii au starnit reactiinegative din partea celui mai aprig jurat de la "Bravo, ai stil!", Iulia Albu.

Iulia Albu a caracterizat gestul fanilor de-ai face acesteia cadou o tableta si o pereche de ochelari drept unul asociat cu un caz social. Insa, fanii Silviei au reactionat imediat:"Noi cei din grupul de sustinatori al Silviei stim cat de frumos si dezinteresat a fost gestul nostru care a venit ca o recunostinta si un impuls de a o face pe Silvia sa continue in concurs, mai ales dupa saptamani grele in care a fost continuu persecutata si hartuita emotional.

Noi am strans bani pentru un cadou, asa cum strangem si in viata reala pentru a face o bucurie cuiva drag. Nu am donat pentru un caz social! In plus toti cei care au contribuit au facut-o din placere, nicidecum din obligatie! Oricum degeaba oferim explicatii, haterii oricum nu le vor intelege!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: