REACTIA IRINEI la cateva ore dupa ce a iesit din competitia "Bravo, ai stil!":"Ati vazut cat a fost de rea Betty si cat de mult a incercat sa imi strice povestea si momentul pregatit cu mult inainte si pus bine la punct. Cum falsela a dat ochii peste cap.

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Chiar daca nu a aratat in competitie, Irinei i-a parut foarte rau ca a plecat si acest lucru l-a dezvaluit pe o retea de socializare unde si-a mai descarcat si sufletul spunand ce a deranjat-o la celelalte colege.

"Celor care m au votat ?celor care m au încurajat ?celor care ma iubesc ?celor care ma susţin ❤️ îmi pare rău dacă v am dezamăgit, şi eu sunt dezamăgită... am sperat pana in ultimul moment ca nu voi pleca eu, dar nu am fost socata ...mi a părut rău...pentru ca eu cred ca in aceasta seara am avut cea mai buna ţinuta, cea mai frumoasa şi cea mai amuzanta poveste.

Aţi văzut cât a fost de rea Betty şi cât de mult a încercat sa îmi strice povestea şi momentul pregătit cu mult înainte şi pus bine la punct. Cum falsela a dat ochii peste cap, deşi ţinuta ei nu a fost nici pe aprope la fel de buna. Cum deşi am primit numai laude... am fost depunctata pentru... imaginea aleasa.... ??‍♀️ as fi vrut sa va pot spune ca m au suprins, dar ma aşteptam la acesta mişcare."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by Irina (@im.a.gypsy) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.