Reactia Iuliei Albu cand a vazut sandalele create de fostul ei sot in picioarele Larisei! Razvan Ciobanu a atacat-o imediat, iar Silvia a avut un comentariu neasteptat la adresa fashion editorului: "Intotdeauna e pe langa subiect"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:35

Iulia Albu a dezvaluit ca a apreciat show-ul Larisei, insa a rugat-o sa ii explice ce inseamna pentru ea "avangarda."

Dupa ce Larisa i- a explicat ce a vrut ea sa realizeze prin tinuta ei si cum a aplicat termenul de "avangarda" in compozitia vestimentara, concurenta a continuat prin a spune ca piesa de rezistanta au fost pantofii, moment in care fashion editorul a facut o remarca la adreasa lor, iar Razvan Ciobanu nu s-a abtinut in a o intepa putin pe aceasta tema, stiind clar de unde e perechea de incaltaminte.

Maurice Munteanu a delcarat ca momentul ei a fost unul de apreciat, insa nu recunoaste elementele de avangarda. ma refer la un mix intreg, in coafura, nici in tinuta. E un corset imbinat cu o fusta gen "tutu."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Raluca Badulescu, in schimb a observat reactia Silviei si nu s-a abtinut in a o intreba ce se intampla si de ce e suparata. De aici, s-a dezlantuit Iadul!

 

Taguri: