Reactia Iuliei Albu la accesorizarea tinutei Cristinei, starneste dezbateri aprinse intre jurati: "Cerceii si rochia se canibalizeaza, as fi preferat niste perle mari! Pentru mine nu este suficient ca poarta cerceii creati de mine si o rochie"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:40

Chiar daca Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au incercat sa o incurajeze pe Cristina dandu-i un calificativ pozitiv fiecare, Iulia Albu a gasit acul in carul cu fan si i-a spus concurentei detaliile care nu ii fac cinste.

Chiar daca a fost din nou avertizata in legatura cu proportiile, Maurice Munteanu crezand de cuviinta ca rochia sa fi avut umeri foarte mari si foarte stransa in talie, Cristina a reusit sa ia o steluta. Iulia Albu, in schimb, nu a cedat si chiar daca a vazut cerceii creati de ea la urechile concurentei, i-a spus ferm ca in locul lor ar fi trebuit sa accesorizeze cu niste perle mari, moment in care ceilalti jurati s-au oferit sa incerce cu diferite obiecte cum ar arata perlele propuse de fashion editor pentru tinuta Cristinei, evident fiind vorba de un moment totodata

hilar si ironic.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: