Remarca Iuliei Albu la adresa Danutei a starnit hohote de ras in platoul "Bravo, ai stil!": "In legatura cu situatia capului, doctorul va constata o situatie clasica de codiplatism"/ A fost o gluma, taci!"/ Eu am avut o revelatie: Stiti tinutele ei cu mul

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:44

Danuta reusit sa ii starneasca pe jurati la capitolul glume si chiar si ea a inceput sa rada chiar daca ele erau pe seama tinutelor ei.

Iulia Albu a fost prima care i-a analizat tinuta si ce a constatat nu a fos tpe placul concurentei, insa nici nu a mahnit-o pentru ca juratul a reusit sa fie extrem de glumet, spre surprinderea Ralucai Badulescu: "Glumea mea a fost mai buna decat cea a lui Ravan Ciobanu. Stii ce o sa spund espre rochie? Seamana, dar nu rasare. Nu stiu daca imi place centura aia acolo, mi-ar fi placut sa ai o alta geanta.

Ma plictisesti dar nu de tot, una peste alta nu pot sa spun ca nu ai stil!"

"Eu ti-as recomanda sa o porti cu o cizma din piele velours, cu toc inalt, cu o vesta din piele velours. Daca vrei o zona feminina, ar trebui o pereche de sandale din catifea...", i-a recomandat Maurice Munteanu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: