Remarca Ralucai Badulescu la adresa perucii Irinei a starnit un val de rasete: "Ce e cu EKG-ul ala din frunte? Cum sa-l vrei asa? Din fata, semeni cu un patrat" Irina ar fi trebuit sa isi adapteze tinuta conform BUSTULUI generos!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:58

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, se incing spiritele, tensiunea ajunge la cote alarmante, iar juratii cauta explicatii la fiecare afirmatie ambigua.

Denisa o “ataca” verbal pe Irina, acuzand-o ca este “pretioasa”. Imediat, Maurice Munteanu cere explicatii concurentei, juratul dorind sa stie cum este o fata “pretioasa”.

“Pe mina ma fascineaza treaba asta cu "pretiozitatea" si vreau sa intreb, in general, ce crezi tu ca are la baza "pretiozitatea"? Pe ce sta ea? Pe ce si-a creat ea bazele?”, intreaba nelamurit Maurice Munteanu.

Ce are de spus Irina si alte dezbateri pe tema “pretiozitatii” veti putea afla din video alaturat!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.