Replica Ralucai Badulescu cand a vazut-o pe concurenta: "Silvia, cat e halatul? Pe mine, azi nu m-ai gasit acasa!" Iulia Albu, mai sincera ca niciodata cu Silvia: Iti dai seama ca nu m-as putea lega de machiajul tau cand eu am venit cu fata scursa, cu un

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

Daca Ralucai Badulescu i-a placut povestea Silviei, insa tinuta ei i s-a parut exagerata in contextul in care machiajul este foarte extravagant, lui Maurice Munteanu si Iuliei Albu i-au placut toate elementele.

"Nu as putea sa iti spun ca e ceva in neregula cu machiajul tau atat timp cat eu mi-am facut fata rosie, verde, albastra, neagra, un ochi verde, unul albastru, unul scos de dupa cap...pot sa spun insa ca nu ma deranjeaza halatul. Ai rezolvat situatia locativa de ieri? Am un pont pentru tine: vinde geanta si pantofii de ieri si..."

Silvia i-a explicat ca inca nu si-a rezolvat situatia, aflandu-se acum intr-o bula cu ceva dioxid de carbon mai mult decat oxigen, insa va face cumva ca lucrurile sa fie bine si pentru ea!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: