Rochia de mireasa a Silviei, desprinsa de pe marile podiumuri de moda! Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a purtat un voal de cativa metri si detalii extrem de pretioase pe rochie

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 12:06

Silvia a avut o aparitie care, cu siguranta, i-a taiat respiratia lui Cosmin, cel care i-a devenit sot si in fata lui Dumnezeu.

Rochia de mireasa pe care a purtat-o a fost extrem de pretioasa avand in vedere ca broderiile pe tulle au fost cu pietre pretioase, iar dantela a fost din cea mai fina. Silvia a ales un model tip sirena care sa ii puna in valoare corpul pe care si l-a lucrat la sala cu saptamani bune inainte, iar machiajul a fost unul natural cu accent pe buze si pe ochi.

Daca tulle-ul brodat a lasat la vedere un decolteu impresionant, voalul a fost extrem de lung, ca de printesa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Nu mai vorbim de extremitatile rochiei care au fost completate tot cu falduri suprapuse de organza. In concluzie, rochia Silviei a fost una extrem de rafinata si foarte pretioasa, parca desprinsa din marile colectii ai celor mai renumiti designeri in materie de rochii de mireasa cum ar fi Elie Saab sau Zuhair Murad.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.