"Rochia ta are un aspect de sort, iar tu ai un aspect de bucatareasa!"/ "Mi-ai dat lumea peste cap cum ai venit astazi imbracata!" Mihaela, tinuta controversata in opinia juratilor "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:50

Daca Maurice o vede pe Mihaela drept Monica din "La Medeleni" luand cu aceasta tinuta un sapun cu glicerina din sifoniera, Iulia o vede ca pe o bucatareasa.

"N-ai facut din nou nimic la par si la make-up, iar rochia are un aspect de sort, iar tu de bucatareasa. Ti se pare ca din fata se vede ceva deosebit spre deosebire de spate. Avand in vedere ca e vineri si i-am tot spus de cand a inceput aceasta saptamana ce are are de facut, condier ca era suficient pentru o persoana inteligenta si de cariera cum esti tu sa intelegi niste lucruri simple.

NU ai dus -o inspre tine aceasta tinuta. Nu mai tranti pe tine tot felul de accesorii ca nu ai facut nimic", a spus Iulia foarte radical Mihaelei.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.