Roxana a inceput sa fie pe placul Ralucai Badulescu: "Ma uimesti! Arata ca o garoafa si imi place". Razvan Ciobanu a ramas perplex: "Eu cred ca ai plecat de acasa si nu te mai intorci! Ma sinucid, e incredibil, e o plasa urata!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:01

Roxana a fost in aceasta editie pe placul Ralucai Badulescu, juratul care a avut mereu cate o critica negativa la adresa ei, insa de data aceasta a fost foarte impresionata de tinuta concurentei proaspat revenita in concurs!

Raluca Badulescu a apreciat look-ul Roxanei spre disperarea Silviei care nu intelege de ce si cel mai mult a lui Razvan Ciobanu ca are i-a spus figurat vorbind ca juratul este plecat de acasa si nu se intoarce. Raluca si-a sustinut punctul de vedere si i-a raspuns designer-ului ca Roxana arata foarte bine, ca o garoafa, intergrata in acea jacheta plina de flori si ca ii subliniaza foarte bine capul si tunsoarea cea noua.

In schimb, juratul nu a apreciat mersul pe tocuri ale Roxanei si i-a spus ca mai are de exersat la cest capitol, dar e pe drumul cel bun, spre exasperarea lui Razvan Ciobanu: "Eu nu am cum sa te mai gasesc acasa!"

 

Taguri: