Roxana incercat o reinterpretare a portului popular, dar s-a imbracat cu un "spate de dinozaur"! Raluca Badulescu: "Nici daca mi-ai fi dat una in cap nu m-as fi gandit"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:01

Tinuta Roxanei din editia de luni seara a divizat, din nou, juratii.

Concurenta a incercat o reinterpretare a portului popular, insa tinuta pe care a prezentat-o a fost primita cu scepticism de Raluca Badulescu si de Maurice Munteanu. "Nici daca mi-ai fi dat una in cap nu m-as fi gandit ca asta vrea sa fie un port popular, pentru ca este efectiv spatele unui dinozaur", a comentat Raluca.

"Nu mi se pare ca ti se potrivesc sandalele, nu le simt pe tine.

Te incurajez sa porti tot felul de incaltari, sa porti tocuri, dar nu mi se pare ca sandalele fac parte din filmul tau. Fusta, top-ul si camasa nu fac un match bun impreuna", a spus Maurice.

In schimb, Iulia Albu, a avut cuvinte de lauda pentru Roxana, apreciindu-i tinuta. "Look-ul tau este unul interesant, Roxana!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata ce calificative a primit Roxana:

 

Taguri: