Rozalia, schimb de replici acide cu Silvia! Concurenta nu s-a lasat si a apostrofat-o ironic: "Imi place ca stapanesti discursul oral foarte bine!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Incoltita de toate concurentele aflate in show-ul "Bravo, ai stil!", Rozalia si-a varst naduful chiar pe Silvia.

Silvia i-a spus Rozaliei ca a gresit emisiunea cand s-a gandit sa vina imbracata asa pentru "Bravo, ai stil!", insa tanara nu a cedat si i-a spus Silviei ca vestimentatie ei nu este potrivita decat pentru aceasta emisiune. Concurenta i-a replicat ca ea asa merge si pe strada, moment in care Rozalia a intepat-o ca vorbeste prea mult: "Se pare ca ne potrivim, iti merge si tie gura!"

Dupa acest schimb de replici taios, Rozalia a ajuns in fata juratilor unde s-a schimbat la 180 de grade. Intai, Iulia Albu a remarcat ca este o fata plinuta si acesta lucru nu este unul rau caci ar vrea ca in emisiune sa exista o fata cu forme: "Dar nu imi doresc in competitie pe cineva deghizat in glob de Craciun. Esti cumva domnisoara de onoare? Inseamna ca si-a batut joc mireasa joc de voi.

Pentru a deveni concurenta trebuie sa ai stil, iar tie iti lipseste."

Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au fost si ei destul de incurcati in a juriza vestimentatia Rozaliei fara a face referiri hilare. Care a fos tverdictul celor trei jurati, aflati din video alaturat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: