S-a elucidat misterul! Silvia si-a tatuat pe picior numele "Pablito", iar noi am aflat cine este misteriosul personaj! Castigatoarea "Bravo, ai stil" a fost extrem de emotionata cand a vorbit de el in Gala VIDEO EXCLUSIV

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Silvia Popescu i-a facut o dedicatie speciala unui personaj cunoscut din high-life-ul bucurestean.

Totul s-a intamplat la Gala din 26 noiembrie, cand concurentele au avut ca tema sa defileze in niste tinute spectaculoase, in genul celor de pe carele alegorice ale carnavalului de la Rio.

Ca de obicei, Silvia a facut spectacol, alegand o vestimentatie extrem de sexy, autodefinindu-se, in stilul caracteristic, "un inger psihotic". In afara armurii florale care ii acoperea bustul, tanara a mai surprins cu ceva: si-a scris pe piciorul drept, mare, cat sa se poata vedea limpede, numele "Pablito".

„Ce scrie pe piciorul tau?”, a intrebat-o Ioana, una din concurente. „Pablito… este un moment intim. E suficient ca am scris pe picior. Sa zicem ca-i zice si Escobar”, a explicat Silvia.

Surse din apropierea primei castigatoare a emisiunii care a intrecut toate asteptarile de audienta pe finalul lui 2016 sustin ca Silvia a vrut sa-i transmita astfel un mesaj lui Mario, fiul presedintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cei doi s-ar fi cunoscut prin niste prieteni comuni, iar tanara a gasit aceasta modalitate de a-si exprima sentimentele fata de cel pe care l-a poreclit...

"Pablito"! Pana la urma, relatia lor a ramas la stadiul de amicitie, desi, dupa cum s-a putut observa din emisiunea din 26 noiembrie, Silvia a fost mai emotionata ca de obicei cand a fost intrebata de semnificatia respectivului tatuaj, evitand sa nominalizeze persoana caruia ii era adresat.

(Sursa: WOWbiz.ro)

 

Taguri: