Sageti dureroase intre Silvia si Marisa in Gala din aceasta seara! Nu rata show-ul "Bravo, ai stil!" difuzat astazi, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Show-ul "Bravo, ai stil!" te asteapta astazi cu o editie spectaculoasa.

In aceasta seara, la ora 20:00, se va da startul celei de-a saptea Gale eliminatorii a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D. Concurentele vor apela la toate armele pentru a castiga simpatia si voturile juratilor si a telespectatorilor, astfel ca atacurile intre fete sunt iminente.

Silvia si Marisa isi arunca una ceileilalte replici acide in ceea ce priveste outfitul pe care il vor prezenta juratilor “Bravo, ai stil!” in aceasta seara.

“Nu-mi place acel halat, arata kitchos… daca te vei da putin pe langa flacara, vei lua foc”, ii spune Silvia Marisei. “Stilul tau s-a adeverit a fi unul de pitipoanca, nu al meu”, a venit, fulgerator, raspunsul Marisei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Intreg dialogul il veti putea urmari in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: