"Salopeta este DIVINA! Bai, iti sta superb!" Raluca Badulescu, extaziata de alegerea vestimentara a Cristinei Mihaela

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:33

Cristina Mihaela si-a facut aparitia intr-o salopeta de culoarea visinei putrede, asortata cu o pereche de sandale cu animal print.

"Esti dramatica, esti spectaculoasa", i-a spus Raluca. Juratul a apreciat ca aceasta incearca sa prezinte lucruri diferite la fiecare aparitie.

Maurice nu a fost la fel de incantat de aparitia Cristinei Mihaela. Problema lui Maurice nu era cu vestimentatia in sine, care era corecta. "Imi aduci aminte de o fata pe care am vazut-o la o discoteca, care semana cu o alta fata, care semana cu o alta fata, care vazuse palaria asta la o fata, si a ajuns la o alta fata si am ajuns la tine", a spus, ironic, Maurice.

"Imi place!", au fost primele cuvinte ale Iuliei Albu. Fashion-editorul a apreciat ca in tinuta Cristinei Mihaela a regasit dantela din palarie si in bluza pe care o purta pe sub salopeta. "Cu siguranta aceasta salopeta nu ar fi aratat bine fara acea curea", a spus Iulia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iata ce note a primit Cristina Mihaela:

 

Taguri: