Scene INCREDIBILE: Irina A PARASIT platoul "Bravo, ai stil!" Concurenta a facut un atac de panica: "Chem politia! In acest moment ma simt in pericol" Uite ce s-a intamplat

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:46

Momentul Irinei a fost marcat de scene incredibile! Concurenta a parasit platoul "Bravo, ai stil!" spunand ca se simte im pericol si ca va chema politia.

Motivul? Se pare ca ea a avut o experienta neplacuta chiar cu designer-ul Marisei, care ar fi santajat-o.

"Nu inteleg ce cauta el aici. Nu ar trebui sa fie aici! De ce razi Laurentiu? Ti se pare ok ce ai facut? Ti se pare ok sa vin la tine acasa si sa imi ceri bani pentru ce? Ca am stat cu tine? Imi spui ca vrei 100 de euro pe ora? Pentru ce? Nu mi-ai dat nimic, ai incercat sa imi vinzi cu 500 de euro niste incaltari din China care au costat 50 de euro.

Ai vrut sa mi le bagi pe gat! Nu m-ai lasat sa ies pe usa, m-ai amenintat", a spus ea.

Urmariti momentul halucinant mai jos:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.