Se lasa cu lacrimi la „Bravo, ai stil!”! Emiliana cedeaza psihic: “Nu mai suport ce imi faci!” Azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 sep 2017, 09:24

Competitia “Bravo, ai stil!” se anunta din ce in ce mai aprinsa, iar tacticile si tehnicile de sabotaj psihic intre concurente sunt din ce in ce mai vizibile.

In editia de astazi, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Emiliana si Iuliana cedeaza psihic, ca urmare a acuzelor si atacurilor din partea lui Naba, rivala lor. Fetele izbucnesc in lacrimi, iar Emiliana spune cu vocea tremuranda ca singura modalitate de rezolvare a conflictului este in Instanta.

“Naba, draga, daca mai continui sa faci afirmatii false la adresa noastra, incercand sa ne denigrezi (…) singurul mod in care se poate rezolva aceasta problema, daca ea nu inceteaza, este in Instanta.

Nu mai suport ce imi faci!”, spune cu ochii in lacrimi Emiliana.

Imediat, Naba ameninta ca va face publice dovezile care ii sustin afirmatiile. Unde este adevarul si cine are dreptate veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D.

 

Taguri: