Se simte Silvia amenintata de noile concurente? “De cand te-am vazut m-a luat paranoia!” Cum reactioneaza juratii la iesirea ei, vedeti azi, la "Bravo, ai stil!", de la 17.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:38

Astazi, in editia difuzata de la ora 17:00 a show-ului “Bravo, ai stil!”, Roxana primeste “botezul” celei mai “vocale” fete din competitie.

Silvia o ia in colimator si ii arunca cuvinte grele in ceea ce priveste tinuta ei vestimentara. Sa fie de vina presiunea concursului, teama de nou-venite? Sau e parerea obiectiva asupra tinutei Roxanei?

“Sunt din nou socata si cred ca sunt luata la misto! Tinuta cred ca este un experiment de la scoala de design vestimentar. Pe mine nu ma intereseaza ce porti tu acum, ci unde te afli! (…) Tu esti destul de anormala si imi place chestia asta, insa nu acum.

Acum este, efectiv, o porcarie… Imi place competitia, as vrea sa vad cu cine ma “joc”, dar esti varza. De cand te-am vazut m-a luat paranoia! Incepand de maine, o sa vin imbracata toata saptamana in sac, sa vedem ce facem atunci! Si asa, ghici ce, nu mai dam bani pe tinute! , se revolta Silvia.

Ce au avut de spus juratii despre tinuta Roxanei, dar si despre iesirea Silviei, veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 17:00, la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: