Seara cu eliminari la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Alexandra Ungureanu, in lacrimi. Motivul: Maurice Munteanu

Autor: Daniela Iliuta

In editia din aceasta seara a emisiunii, telespectatorii vor afla cine dintre cele opt aspirante la marele premiu va fi eliminata din competitie.

Marea finala a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie cu pasi repezi, cele opt aspirante la marele titlu sunt tot mai hotarate sa ocupe un loc in ultima editie a acestui sezon, in care doar una dintre acestea va fi incoronata Cea mai  stilata celebritate din Romania.

Editia din aceasta seara a show-ului, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, se anunta a fi una incendiara, pentru ca are parte de un concept spectaculos – tinerele concurente trebuie sa defileze in tinute vestimentare pe tema “Personaje din desene animate” –,  dar si pentru ca va fi o

seara eliminatorie; una dintre cele opt concurente va fi eliminata, in urma deciziei   juriului.

Se fac strategii, se duc lupte grele in aceste ultime saptamani, inainte de Marea finala a show-ului despre stil si moda. Iar nervii, intinsi la maximum, si presiunea psihica sunt uriase.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Alexandra Ungureanu, in lacrimi

In editia din aceasta seara, Andreea Tonciu mitraliaza cu ironii la adresa Alexandrei Ungureanu, exprimandu-si dorinta, in acelasi timp, ca Alexandra sa paraseasca aceasta competitie. De aici si pana la o discutie aprinsa intre cele doua si lacrimi pe obrazul Alexandrei nu este decat un pas.

“Atitudinea asta defensivo-plictisita stiu ca ascunde... Nu mai bine spui ceea ce gandesti?”,  ii

cere Alexandra Andreei Tonciu.

Ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei inclestari a divelor veti putea afla din declaratiile celor doua concurente in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D! Tot in editia din aceasta seara a emisiunii, telespectatorii vor afla cine dintre cele opt aspirante la marele premiu va fi eliminata din competitie.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.