"Setul" purtat de Andreea a declansat razboi! Reactia virulenta a Alinei la adresa lui Maurice Munteanu i-a socat pe jurati: "Te rog sa ma scoti din discutie si sa fii obiectiv!"/"Alina, renunta la aceasta atitudine, acest sictir, aceasta scarba pe fata!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:55

Andreea reuseste in ultima perioada sa iste in jurul ei suficienta valva incat cel putin doua concurente si juratii sa aiba un conflict deschis.

De aceasta data, faptul ca a obtinut o steluta prin "setul" pe care l-a purtat a starnit in jurul ei numeroase reactii virulente. Alina nu s-a putut abtine si l-a certat de-a dreptul pe Maurice Munteanu pentru faptul ca nu este obiectiv si ii acorda credit Andreei cu o astfel de tinuta in timp ce ea a riscat si si-a asumat o incercare sortita esecului.

Ba mai mult, intreaga atitudine a rivalei Andreei l-a lasat pe fashion editor fara cuvinte si a rugat-o sa isi revizuiasca comportamentul fata de el si fata de Andreea deoarece are o mina

extrem de sictirita atunci cand vorbeste ceva la adresa ei. Alina a motivat ca s-a saturat de aceasta impartialitate si ca se simte foarte rau din cauza unei raceli si are momente de slabiciune, ca orice om.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: